Red Bull Sound Splash

KRAAK & SMAAK Soundsystem, PSH, Fast Food Orchestra, Mr. Loco, Vypsaná Fixa nebo DJ Benji Boko to rozbalí v rámci show Red Bull Sound Splash.

Na 20. ročník Highjumpu dorazí i věhlasná pojízdná Red Bull Stage. Na střeše vozí celé pódium a pro muzikanty má připravenou vymazlenou backstage přímo v útrobách autobusu. Kdekoli zaparkuje, rozbalí hudební nářez, který se jen tak nezapomíná. Nečeká vás ale jen pódium obklopené hutným zvukem, ale i spousta barů postavených v bezprostřední blízkosti, kde se můžete během koncertů osvěžit a dodat si energii na celý večer.

Páteční show na vzdušném pódiu odstartují Mr. Loco se svým balkánským folklórem okořeněným prvky latiny, reggae, ska i hip hopu, v duchu reggae a ska bude pokračovat stálice festivalu kapela Fast Food Orchestra, která letos slaví také dvacet let od svého založení a jako poprvé se na Highjumpu představí pardubická rocková kapela Vypsaná Fixa.

V sobotu vás do varu dostanou holandští DJs KRAAK & SMAAK, kteří přijedou se svým Soundsystem vystoupením. Na ně naváže legenda české hip hopové scény PSH v kompletním složení složení Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik, a jízdu završí britský DJ Benji Boko, který platí za jednoho z nejrespektovanějších elektronických producentů současnosti.

Kompletní program nalezneš TADY.