Mitsubishi – M Motors CZ

Partnerem 18. ročníku Desperados Highjumpu bude společnost M Motors CZ, dovozce vozů značky Mitsubishi do České republiky.

Tři diamanty ve znaku Mitsubishi, které se blýskají také na kapotě všech modelů, nepředstavují jen šperk na čtyřech kolech, ale ztělesňují zvláště spolehlivost, kvalitu a symbol jednoho z největších a nejstarších japonských koncernů. Momentální nabídka Mitsubishi je komplexní přehlídkou toho, co si dnes trh žádá. Nové generace modelů Mitsubishi reprezentuje design v duchu Dynamic Shield, který zhmotňuje novou vizuální identitu celé značky. Koncepce Dynamic Shield symbolizuje funkčnost a současně bezpečnost, ale i dynamiku a dravost typickou pro vozy SUV od Mitsubishi Motors.

Letošní rok je pro automobilku Mitsubishi výjimečný tím, že v něm oslavujeme 100 let výročí od zahájení výroby svého prvního vozu. Ten byl představen již v roce 1917 a jednalo se o vůbec první sériově vyráběný japonský automobil.

Pro tuto příležitost jsme pro naše zákazníky připravili akční limitovanou edici „100 LET“ modelů ASX a OUTLANDER, které jsou nyní dostupné s atraktivní výbavou a cenovým zvýhodněním. Modelovou řadu doplňuje ikona off-roadu Mitsubishi Pajero, dvanáctinásobný vítěz dakarské rallye, terénní pick-up L200 nebo oblíbený Lancer. Třešničkou na dortu je pak výjimečný projekt Expedition, který z modelů Pajero a L200 vytvořil drsné speciály pro nejnáročnější expediční podmínky.

Automobilka Mitsubishi se prostě má v roce 2017 čím chlubit. Uplynulo totiž také 80 let od zahájení výroby prvního modelu s pohonem všech kol, který byl současně prvním japonským modelem s pohonem 4×4 a také výročím 50 let od zahájení výzkumu a vývoje elektromobilů.

Nejdůležitější ale bezesporu bude uvedení žhavé novinky v podobě zbrusu nového SUV Eclipse Cross. Jedná se o prvního zástupce nové generace vozů Mitsubishi.

Eclipse Cross je stylové SUV s prvky kupé, s ostrými rysy a neméně ostrými jízdními kvalitami, které slavnostně uvádí nový designový jazyk Mitsubishi a současně přináší do tohoto segmentu celou řadu nových pokrokových komfortních i bezpečnostních vlastností, funkcí a technologií. Eclipse Cross bude nabízen ve dvou motorizacích – s benzinovým přeplňovaným čtyřválcem o objemu 1,5l se 6stupňovou manuální převodovkou, alternativně s automatickou převodovkou CVT a pohonem 4×4. Druhým nabízeným motorem bude dieselový čtyřválec 2,2 DiD s 8stupňovou automatickou převodovkou a pohonem 4×4.

Eclipse Cross se začne dovážet do Evropy, a to hned počátkem roku 2018.

Více informací naleznete na www.mitsubishi-motors.cz