• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • Skáče z dvaceti metrů, a ještě točí videa pro letošní Desperados Highjump

Skáče z dvaceti metrů, a ještě točí videa pro letošní Desperados Highjump

Honza Bílý patří mezi špičku českého cliffdivingu. Je několikanásobným mistrem republiky, účastnil se mistrovství Evropy a ve svém repertoáru má velmi obtížné skoky. Kromě příprav na závody v hřiměždickém lomu se Honza Bílý věnuje natáčení videí. Se svým produkčním teamem Pure Joy Lab natáčí video obsahu pro akci Desperados Highjump. Vyfasoval super techniku od Alza.cz a společně s Highjump family pracuje na tom, aby se o Highjumpu mluvilo.

„Spolupráce s Honzou Bílým je skvělá. Je pro Highjump velmi důležitou osobou v celém fungujícím organismu akce. Jednak je nepostradatelným členem skokanského teamu, ale také velmi dobře zapadl do organizačního koloběhu. Společně vymýšlíme zajímavé scénáře videí, které budou zajímat diváky, ale také media, která Highjump každoročně milují,“ řekl ke spolupráci Martin Zvoníček, šéf PR a mediálního servisu Desperados Highjump.

Všechna videa by nemohla vzniknout především díky letošní spolupráci Highjumpu a Alza.cz. Ta poskytla Honzovi a jeho lidem skvělý servis. Z jejich nabídky si vybral potřebnou techniku tak, aby jeho práce byla co nejefektivnější a výsledkem pak byla super atraktivní videa. „Všechno klape, jak má, jeden den jsem u Alzy věci objednal a za pár hodiny bylo vše připraveno na výdejním místě. Prakticky ihned z jejich prodejny jsem jel skákat a něco natáčet,“ říká Honza Bílý.

► Subscribe: https://www.youtube.com

» Instagram: https://instagram.com/HighjumpCZ