• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • Na Highjump dorazí i sportovní značka UTOPY wear!

Na Highjump dorazí i sportovní značka UTOPY wear!

Kdože? No prostě česká značka UTOPY. Proč by tě to mělo zajímat? Protože je skvělá, proto.

Chceš se cítit pohodlně, i když zrovna zuří tajfun, a mít možnost dovolit si stylový outfit i při fakt náročném tréninku? Pak tě oblečení z UTOPY vážně uchvátí. Na své si přijdou jak milovníci romantických kytiček, tak drsní vyznavači lebek. Ať už jsi cokoli, tohle prostě chceš mít doma.

V UTOPY navíc opravdu přemýšlejí nad střihy svých kousků a nad zvolenými materiály. Ty jsou vysoce kvalitní a mají vždy funkční vlastnosti. Potisk pak slouží sice jen pro parádu, ale zase ho neopereš, i kdyby na tom závisel tvůj život. UTOPY totiž používá speciální metodu tisku, takže barva prostě zůstane neustále stejná.

A co že to tedy vlastně prodávají? Nejvíce frčí dámské legíny, hned za nimi najdeš i mikiny a sportovní podprsenky, a teď na léto třeba i dámské šortky. A protože jsou jejich designy prostě super, můžeš si je užít i u doplňků, jako jsou plecháčky, čelenky, vaky na záda atd.

Takže se rozhodně stav omrknout stánek s UTOPY wear na letošním ročníku Highjump a mezitím mrkni na e-shop www.utopy.cz.

Pro návštěvníky HIGH JUMP jsme připravili také 15% slevu na našem eshopu – s kódem: HIGHJUMP15. -> Akce platí do neděle 1.8.