• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • Michal Supratil: Azory to Highjump 2019

Michal Supratil: Azory to Highjump 2019

Letošní ročník cliffdivingových závodů Highjump se nezadržitelně blíží. Už v termínu 2. a 3. srpna 2019 se v bývalém žulovém lomu v obci Hřiměždice představí světová špička tohoto adrenalinového sportu. Jednou z největších hvězd zde bude český skokan Michal Navrátil, který je již několik let neodmyslitelnou součástí světové série Red Bull Cliffdiving. Jaká byla jeho cesta na vrchol? Jak dlouho trvalo vypracovat se a skákat z výšky 27 metrů?

Michal Supratil, jak zní jeho přezdívka, kterou získal díky svému exhibičním skoku ve stylu komiksového hrdiny, patří mezi nejlepší cliffdivery současnosti i historie. Jeho cesta mezi ty nejrespektovanější skokany do vody z extrémních výšek byla trnitá. Z úplného dna plaveckého bazénu se přes hřiměždický Highjump a skokanskou show v Číně dostal až do světové série Red Bull Cliffdiving, kde je dnes mezi nejzkušenějšími. Má na kontě několik vítězství v seriálu, je vicemistrem světa, díky svému sportu navštívil všechny kontinenty světa.

Ve videu uvidíte report z jednoho z posledních závodu Red Bull Cliffdiving Serie, který se konal na portugalských ostrovech Azory. V něm mimo Michala najdete rozhovor s Gary Huntem, nejlepším highdiverem všech dob, Orlandem Duquem, skokanskou legendou nebo Blakem Aldridgem, účastníkem olympijských her.

Předprodej lístků na Ticketstream ► https://1url.cz/JMHW6