• Home
  • /
  • Kapela
  • /
  • Represent Pirate Stage představuje hudební program

Represent Pirate Stage představuje hudební program

Firma Represent, která je s Highjumpem spojena téměř od samého začátku této letní skokanské akce v Hřiměždicích, si pro letošní ročník připravila vlastní zábavnou zónu, plnou doprovodného programu ve formě exhibic extrémních sportů, ale také zajímavý hudební line up. Na REPRESENT Pirate Stage budete užívat mejdan až do rána. Na koho se můžete v rámci osmnáctého ročníku Desperados Highjump těšit?

Blastersex

Tři lidé, tři rozdílné pohledy na hudbu a jedna společná, silná energie. To je Blastersex, kapela která spojuje electro, soul, dance a mnoho dalších stylů v nezapomenutelný zážitek v čele s charismatickou zpěvačkou Marianou Wesley (ex Prague Ska Conspiracy). Nejen, že kapela propojuje spousty hudebních stylů, ale svůj specifický rukopis vytváří bez pomoci kytar, baskytar a především bez žádných efektů.

Evžen Dvořák, klávesista kapely říká: ,,Všechno to hraju já, Cyra má progresivní bicí, Maru má jedinečnou barvu hlasu a nic nepouštíme, vše je hraný přitom se pohybujeme ve stylech, který jsou často Djskou záležitostí.“

Kapela Blastersex Vám při koncertě představí nejen svou originální tvorbu, ale i díky jedinečnosti každého z členů neopakovatelnou show.

DJ Rido

Rido patří mezi nejobsazovanější české dje drum and bassové scény. Díky jeho producentským úspěchům a vydávání vlastních skladeb se řadí také mezi jednoho z respektovaných evropských zástupců svého stylu. Rido má za sebou nejen vystupování v klubech a na festivalech u nás, ale i v Evropě. Nedávno také vydal vlastní studiové album s názvem Rhytm of live. Rido patří mezi největší djské hvězdy letošního Highjumpu. Těšte se na jeho set.

Mike Trafik

Jméno, které není třeba představovat. Mike T je djem a hudebním producentem působícím v kapele PSH. On a label Biggboss, kterého je Trafik základním kamenem, je považován za český nejuznávanější hip hopový label. Na Desperados Highjumpu vystoupí Trafik s vlastním djským setem.

Mezi další vystupující dje na REPRESENT Pirate stage patří například dj Fuuse, dj Jacko, dj Dead Sailor, dj Poeta, Messanjah Djs a další.

Kompletní program najdete zde.