• Home
  • /
  • Kapela
  • /
  • Represent představuje Pirate Stage

Represent představuje Pirate Stage

Represent představuje Pirate Stage na Desperados Highjump v čele s Wichem

I letos můžete v rámci programu Desperados Highjump navštívit zónu Represent Pirate Stage, která nabídne nadupaný hudební i další doprovodný program. Represent a Highjump k sobě patří již od úplných začátků cliffdivingových závodů v lomu v Hřiměždicích, které se letos v termínu od 3. do 4. srpna uskuteční již po devatenácté. Represent Pirate Stage přivítá v rámci hudeního programu velmi zajímavá jména tuzemské, nejen DJské, scény. Mezi nejzajímavější jména patří DJ Wich, DJ Dead Sailor společně s MC Jacobem, kapela Lozt Mezcal z Mexika nebo taneční vystoupení street dance skupiny AWA. V rámci denního programu bude připravena speciální módní show Represent – Highjump kolekce, posilovací session s Barbary, fotbalková hrací zóna i další soutěže.

Kompletní hudební line-up najdete na stránce Program.

 

DJ WICH – jeden z nejslavnějších a nejúspěšnějších HipHop DJ´s u nás! Prostě SUPERSTAR! Co víc dodat!!!?
Více info: https://www.facebook.com/pg/djwich.goldentouch/about/?ref=page_internal

DJ FUUSE – Pražský DJ, který vás doslova zasype směsí HIP HOP, FUNK, SOUL, BREAKBEAT, HOUSE, GHETTO FUNK, DANCEHALL, TRAP MUSIC! Sympatický chlapík, který se nebojí nových trendů Dingu a jehož hvězda každým dnem stoupá! Současně s hraním je také spojen s taneční formací AWA.
Více info: https://www.facebook.com/pg/djfuuse/about/?ref=page_internal

DJ ONDRASH – Finalista DJ soutěže RedBull 3Style, rezidentní DJ pro Vnitroblock a člen skupiny AWA představí na Represent Pirate Stage svůj set New School HipHop / Old School HipHop / Bangers / Trap / Funk / GhettoFunk / R&B muziky spolu se svým kamarádem, DJem FUUSE.
Více info: https://www.facebook.com/pg/djondrash/about/?ref=page_internal

DJ FORREST PINE – Milovníci HipHopu, Trapu a Bass Music si letos na Represent Pirate Stage přijdou na své! FORREST PINE má tyhle styly opravdu v malíku a u jeho setů bude chtít pařit asi každý.
Více info: https://www.facebook.com/pg/djforrestpine/about/?ref=page_internal

HOMICIDE RAGE DJ´s CREW – Parta DJů, ve složení J-RIDER, EL MARSEEL a MIKE HELPER budou mít pod palcem REPRESENT PIRATE STAGE jak přes den, tak i ve večerních hodinách. Střídat budou sety drum´n´bass, electro swing, house, hiphop a funky, takže si každý najde ten svůj oblíbený žánr!
Více info: https://www.facebook.com/pg/HomicidalRageCZ/about/?ref=page_internal

DJ POETA – Kdo by neznal věčně usměvavého DJe a moderátora Rádia Spin!? Odborník na HipHop a černou muziku, který se v žánru orientuje jako ryba ve vodě a ví naprosto přesně, co si přejete slyšet!
Více info: https://www.facebook.com/pg/poetafanclub/about/?ref=page_internal

Project AWA – Taneční crew s netradičním názvem, který v sobě skrývá motto ART WITH ATTITUDE. Novátoři street dance, vítězové spousty soutěží a zkušení choreografové předvedou stejně jako v loňském roce pořádně našláplou dance show!
Více info: https://www.facebook.com/pg/ProjektAWA/about/?ref=page_internal

BEATSOLČY – Nejlepší beat boxer u nás, kouzelník s hlasem, showman! To všechno je BEATSOLČY!
Více info: https://www.facebook.com/pg/BeatSolcyOfficial/posts/?ref=page_internal

DJ DEAD SAILOR – Chceš pořádnej odvaz? Tak tenhle chlápek je na něj fakt expert! Electro breakz nářez v jeho podání Tě donutí skákat, řvát a neskutečně pařit! Letos na REPRESENT PIRATE STAGE ho uvidíte také s MC JACOB, frontmanem kapely SKYLINE!!!
Více info: https://www.facebook.com/sailordead/
Více info: https://www.facebook.com/mcjacobcz/

LOZT MEZCAL – Je originální hudební Cumbia–Funk-Jazz-Hip-Hop-RnB-Rock&Soul projekt z Mexika, který překvapí množstvím rytmů a barevných zvuků, spolu s texty inspirovanými skutečným životem a milostnými zážitky s úmyslem propagovat výraz, umění, lásku a respekt!
Více info: https://www.facebook.com/pg/loztmezcal/about/?ref=page_internal