Journeyman a CF Moto Gladiator

Journeyman a CF Moto Gladiator – nejprodávanější pracovní čtyřkolky ČR a SR!

Naši firmu jsme založili již v roce 1991 pod původním názvem „Moto ORIOLI“. Obchodní strategii firmy jsme zaměřili na prodej a kvalitní servis námi nabízených produktů. Již od samého počátku existence jsme česká firma vybudovaná na poctivých základech a na tento fakt jsme patřičně hrdí.

První zkušenosti se čtyřkolkami jsme sbírali již v roce 1998. Přelomovým rokem historii firmy se ovšem stal rok 2006, kdy jsme zvítězili v tendru na zastoupení společnosti  CFMOTO, jejíž čtyřkolky jsme téměř ihned zařadili mezi nejprodávanější na českém trhu.

Jako oficiální zástupci CFMOTO pro Českou a Slovenskou republiku čtyřkolky CFMOTO distribuujeme pod jménem CF Moto Gladiator. Tato modelová řada je dlouhodobě nejprodávanější a nejoblíbenější užitkovou čtyřkolkou v České i Slovenské republice.

Firma Journeyman je dlouholetým lídrem na trhu v oblasti pracovních ATV, speciálně modely Gladiator X8 a Gladiator X450 jsou nejprodávanějšími čtyřkolkami vůbec. I díky těmto úspěchům patří firma Journeyman do TOP 10 světových importérů!

Journeyman a CF Moto – dlouholeté spojení založené na kvalitní spolupráci. Dobrá pověst se buduje dlouho! www.ctyrkolky.cz