COOLCAN: řekni to plechovkou

Dávno je za náma doba, kdy jsme se báli vybočit z řady, abychom na sebe moc neupozornili. Dnes naopak chceme být jiný. Necháváme se tetovat, dáváme dětem praštěný jména, hledáme v regálech obchodů žvejkačky se svým naštěstí-ne-až-tak-moc-praštěnym jménem. A co takhle plechovku s vlastním designem? Díky CoolCAN si pár takových můžeš nechat vyrobit. Klidně teď hned.

Bonboniéra je přežitek
Správný Čech ocení pivko, a i ten největší dříč občas potřebuje nakopnout. Díky vlastnímu designu plechovek si tebou obdarovaný odnese nejen cool dárek, ale taky zážitek s ním spojený. Ponožky k Vánocům nebo bonboniéra k narozeninám možná potěší, ale rozhodně nenadchnou. Vždyť to znáš.
Narozeninová párty, svatba, sjíždění řeky, rozlučka se svobodou, zapíjení mimina… cokoli tě napadne, může mít svoje vlastní plechovky. Stačí si v editoru vytvořit grafiku a tvoje akce dostane úplně jiný grády.

Hotový design i plechovky k úpravě
Na webovkách coolcan.cz si můžeš vybrat z několika variant potisků. Buď zvol některý z kompletně hotových designů plechovek, který není potřeba upravovat, nebo se vrhni na plechovky k úpravě. V nabídce najdeš fakt hodně designů, který můžeš částečně upravit – třeba změnit text nebo vložit vlastní fotku do vybranýho rámečku.
Aktuálně nabízený designy se mění v závislosti na ročním období a na událostech, který v danym období nastanou. Na Valentýna obdaruj svoji frajerku plechovkama se zamilovaným vzkazem, v létě vyraž s kámošema na vodu s vlastním pivkem nebo nakopni grilovačku na úplně jinou úroveň. A v zimě třeba překvap svýho frajera lehce lehtivym adventním kalendářem.
Jsi rebel s kreativní duší? Tak si v editoru navrhni vzhled plechovky od začátku do konce celej sám. Můžeš vybírat z nekonečný nabídky pozadí, používat tematický kliparty, psát vlastní texty, a dokonce vkládat vlastní fotky. A nebo si do editoru prostě nahraj grafiku, co sis vytvořil jinde.

Když jedna grafika nestačí
Minimální množství, který si můžeš objednat, je 24 plechovek. Můžeš si ale v rámci tohodle množství vytvořit až čtyři různý designy a mít pak od každýho vzhledu šest plechovek. A to se vyplatí!

Jsme na sockách. Dej follow!
IG: @coolcancz
FB: @coolcancz