DJ PIXIE & DJ RICH

Pixie a Rich zahrají na sobotní party Desperados Highjumpu

Speciálně pro osmnáctý ročník Desperados Highjump přijede do lomu v Hřiměždicích zahrát djská dvojice Pixie a Rich. Zastupitelé zásadních tuzemských drum and bass soundsystému T2B a BassBeast si pro party na Highjumpu připravují speciální sety, ve kterých se představí v trošku jiném světle, než je všichni znají. Od Pixieho můžete očekávat nadupaný minimal set, Rich zase připravuje tracky z oblasti bassline a basshouse music.  

DJ Pixie se dá bez nadsázky označit za jednoho z nejzásadnějších tuzemských drum and bass djů. Za gramofony toho během svého působení na scéně stihl opravdu mnoho. V době kdy začínal, působil především v populárním sound systému T2B, který stojí za mnoha legendárními večírky napříč republikou. Jeho působení bylo úzce spjato s další legendou tuzemské scény djem Sukim, se kterým tvořil djskou dvojici. Na letošní Desperados Highjump přijede s minimal setem plným hutných bassů a ostrých beatů.

DJ Rich, který naváže na vystoupení Pixieho, je dj z dalšího důležitého sound systému s názvem BassBeast. Zvučné jméno české dnb undergroundové scény lze považovat ze jeden z pilířů svého žánru. Jméno dje Riche se objevuje na plakátech zásadních parties a festivalů nejen u nás ale i v zahraničí.  Na Highjumpu od Riche můžeme očekávat rovné beaty ve stylu bassline a basshouse.

Zde je jejich video pozvánka na Desperados HIGHJUMP 2017:

===
► Subscribe: http://bit.ly/2sbXo7A
» Instagram: https://instagram.com/HighjumpCZ