• Home
  • /
  • Kapela
  • /
  • Stanton Warriors Na Desperados Highjump

Stanton Warriors Na Desperados Highjump

Na Desperados Highjump přijedou Stanton Warriors

Osmnáctý ročník cliffdivingových závodů Desperados Highjump, který se uskuteční v lomu v Hřiměždicích u Příbrami, bude mít zajímavého headlinera. Budou jím breakbeatový djové a producenti Stanton Warriors z Velké Británie.  Djové a hudební producenti působí na hudební scéně již od devadesátých let. Od té doby vydali nespočet tracků a vystupovali na prestižních festivalech jako Coachella nebo Glastonbury. Jsou považováni za jedny z nejvýznamnějších interpretů svého žánru.

Stanton Warriors, tedy Mark Yardley a Dominic Butler, lze je považovat za legendy svého žánru. Od hraní na ilegálním parties v Anglii se dvojice producentů propracovala na pozici jednoho z nejvýraznějších uskupení na poli taneční hudby vůbec. Na svém kontě mají vystupování na nejprestižnějších festivalech světa, jako jsou například akce  Burning Man, Glastonbury, Ultra a další. Během svého působení v hudební branži si vybudovali respekt mezi fanoušky, ale i odborníky a ostatními interprety. Díky vlastnímu charakteristickému zvuku jsou Stanton Warriors dobře rozpoznatelní od ostatních breakbeatových producentů.

Na Highjump přijedou Stanton Warriors během svého letního festivalového turné.

„Jsme rádi, že se nám podařilo Stanton Warriors do Hřiměždic zabookovat. Myslíme si, že jejich originální sound ideálně dokreslí atmosféru skokanských závodů a všichni si užijí dobrou party,“

Stanton Warriors zahrají v Hřiměždicích v rámci večerní party v pátek 4. srpna na hlavním podiu Desperados Airfield.