COOLHUNTERS stage

Dalším podiem na letošním Desperados Highjumpu bude COOLHUNTERS stage umístěná na prostranství za skokanskými můstky. COOLHUNTERS jsou lovci talentu, odvahy a kreativity. Hledají ty, kteří se nebojí ukázat, co v nich je. Podporují mladou generaci tvůrců, umělců, hudebníků i sportovců, kteří nás inspirují.
Celá hudebně zábavná zóna nabídne vystoupení předních českých DJs a rapperů. Mezi nejznámější jména line-upu COOLHUNTERS pódia patří rapper Smack nebo uskupení Neandrtal Project, za kterým stojí DJ Friky a zpěvák Martin Svátek, kterého možná znáte z působení v kapele Navigators.

Kromě hudby však stage nabídne také zajímavý doprovodný program. Fanoušci si budou moci nechat vytetovat památku na hřiměždické závody, každý bude mít možnost vyzkoušet speciální 360 Kinedryl houpačku a mnoho dalšího. Tak následuj COOLHUNTERS!

Kompletní hudební line-up najdete na stránce Program.

Smack
Jakub Janeček, známější jako Smack One, nebo Smack, je český raper, DJ a producent. Proslavil se zejména jako první grime MC v České republice se skupinou Iscream Boyz, jako zakladatel hudebního vydavatelství Archetyp 51 a díky vystupování v pořadu Iscream Show na radiu Spin.  V současné době patří mezi nejprogresivnější osobnosti tuzemské rappové scény a dá se říct, že jde o budoucnost našeho hip hopu.

Neandrtal Project Live
DJ Friky patří mezi stálice line-upu Desperados Highjumpu. Jedná se o jednoho z nejznámějších DJs u nás. Jeho sety nelze žánrově specifikovat, ale najdete zde prvky hip hopu, breakbeatu, funky, drum and bass i house music. Friky je několikanásobným účastníkem nejprestižnějších DJských contestů světa DMC. Díky hraní se podíval na několik kontinentů a jeho dovednosti s faderem a gramofony jsou famózní. Martina Svátka lze považovat za českého Stevieho Wondera. Milovník funky, RnB a hudby obecně patří mezi nejlepší vokalisty naší scény. Pravidelně jej můžete poslouchat v jeho show Holiday edition na Radiu Color. V minulosti vystupoval s několika hudebními skupinami jako například se skupinou Navigators.