• Home
  • /
  • Kapela
  • /
  • HIGHJUMP představuje hudební program

HIGHJUMP představuje hudební program

K pětadvacátému výročí konání Highjumpu jsme si pro vás připravili zřejmě nejsilnější hudební line up historie. V rámci dvoudenního programu, který je nachystaný na termín 2. a 3. srpna 2024 se na několika podiích představí zajímavá hudební jména. Fanoušci současného rapu se mohou těšit na zástupce labelu Milion+ Yzomandiase, představí se také současná hvězda Rohony se svou energickou show, s živou hudební skupinou Champion Sound vystoupí Rest, tradiční koncert na Highjumpu zahrají matadoři PSH a těšit se můžete také na zpěváka 7krát3 s kapelou.

K Highjumpu patří také djská vystoupení. Mezi největší hvězdy lineupu patří například drum and bass dj Magenta, duo Matamar, respektovaný Roxtar, dj a saxofonista v jedné osobě jménem Saxofrancis nebo Viito a mnoho dalších.

Dalším hudebním podiem bude REPRE4SC Pirate Stage. Zde si přijdou nas své fanoušci drum and bass nebo urban music. Svůj djský set již chystá dj Magenta nebo dj a raper TK27, člen hudebního uskupení 58G. Dále pak dj Rido, Ondrash nebo Halbax. Dalším již potvrzeným jménem je dj Hellsmith.

Předprodej lístků na Ticketstream ► www.ticketstream.cz/vstupenky/highjump