Vyhraj podkolenky COOLSOCKS

💥💥 SOUTĚŽ o 2x PODKOLENKY COOLSOCKS.cz od partnera Desperados HIGHJUMP Cliffdiving 💦💦
1) sdílej fotku podkolenek 😍
2) označ do komentáře kamarádku a napiš jaký typ podkolenek by jste chtěli vyhrát

Soutěž probíhá na FB: https://www.facebook.com/cliffdiving.eu

Coolsocks

Jsme Česká společnost Coolsocks, která Vás obléká nápaditými podkolenkami a ponožkami již od roku 2011, která se stále drží na první příčce prodeje zboží tohoto typu. Vyrábíme pro Vás i individuální ponožky, podkolenky a nadkolenky na zakázku.  Zpracujeme pro vás originální design v jakékoli barevné kombinaci, s libovolným nápisem či logem do podoby, jakou si zákazníci zamilují. Špičková kvalita materiálů a precizní provedení jsou charakteristickými rysy výrobků Coolsocks, pro které si je jistě oblíbíte i Vy.

COOLSOCKS: PROSTOR PRO OSOBNOST
Bereme módu jako prostor, ve kterém každý z nás ukazuje, jaký má názor, kolik v sobě má odvahy, nápadů i hravosti. Díky Coolsocks ukážete svou náladu a sladíte se od hlavy až k patě. Doslova. Coolsocks jsou pro Vaši hravost zkrátka stvořeny. Slaďte se. Vrstvěte. Shrňte je a zase vytáhněte…

NOHY JE POTŘEBA SI HÝČKAT KVALITOU
Víme, že žádáte špičkovou kvalitu. Volíme proto vysokojakostní materiály a zakládáme si na jejich kvalitním zpracování. Jsme rádi, že tento přístup oceňujete podobně jako originální design našich výrobků.

KDE NA COOLSOCKS NATREFÍTE
Coolsocks potkáte na ulicích, všimnete si jich na festivalech,  také nechybí při běhání, jízdě na kole ani u skejtu, ale hlavně jsou fashion záležitostí. A věříme, že k vidění budou brzy i u Vás doma. Inspirujte se!

Coolsocks najdete na síti. Jsme on-line téměř 24 hodin denně a 99 % produktů máme skladem. Objednáte je v našem Coolsocks e-shopu. www.coolsocks.cz

Coolsocks zakoupíte v kamenných prodejnách a u našich partner, které naleznete na webových stránkách v sekci „prodejny“.

Působíme jako maloobchod i velkoobchod. Buďte in a rozšiřte i vy svůj sortiment o produkty značky Coolsocks. Oslovte nás!

Tento rok již po 7 nebudeme chybět s našema sexy hosteskama na Desperados HIGHJUMP 2018, kde budeme mít jedinečný stánek s produkty Coolsocks.

Těšíme se na Vás!