BECHER ZONE

Becher Zone letos do své letní tour přidává poprvé i High Jump! Přes den chill out s výhledem na skokanskou věž, večer ty nejlepší after party. Takhle by se dala v krátkosti vystihnout Becher Zone a její působení na High Jumpu. Osvěžit se nemusíte chodit jenom do lomu, stačí dojít pár kroků za skokanskou věž a vybrat si drink z festivalového „meníčka“. Na výběr bude od nestárnoucího Betonu a jeho twistů až po Festival Moon nebo Becher Punch.

Přes den bude celá zóna hodně o chill outu. Můžete si zahrát fotbálek, dotvořit si svůj vlastní klobouk nebo prostě jen tak sedět s drinkem v ruce a z terasy pozorovat závody. Vodní fontána, která bude ve dne lákat k osvěžení, se pak ve večerních hodinách promění v DJ spot.

O našláplou after party se tu postará partička rezidentních DJs z Dance Radia v podání Michaela C., Subgate a microSLEEP. A jako bonus tu o vás budou nonstop pečovat krásné hostesky. Kombinace High Jumpu s Becherovkou prostě slibuje ten nejlepší letní mix. A obzvlášť když High Jump slaví 20. narozeniny. To se prostě oslavit musí!