Form Factory stánek na Highjumpu

Společnost Form Factory patří mezi významné poskytovatele v oblasti fitness, wellness a zdravého životního stylu. V České republice provozuje Form Factory 12 vlastních klubů v Praze, 2 kluby v Brně a jeden v Ostravě. Nabídku služeb představují plně vybavená centra pro efektivní individuální trénink, široký výběr skupinových programů včetně Les Mills vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny včetně bazénů, saun, parních lázní a vířivek. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.

S námi už nepotřebujete žádné instagramové filtry. Navštivte náš stánek Form Factory, kde na Vás čekají profesionálové z oblasti fitness a zdravého životního stylu a spousta zábavy!

Vyzkoušejte si, jak dlouho vydržíte viset na hrazdě, nebo zjistěte, kolik procent svalů máte v těle. Pro nejlepší sportovce máme připravenou řadu hezkých odměn! Pokud má někdo zájem vylepšit své „PRko“ ve fitness, může navštívit páteční workshop, kde vám poradí Jakub Hrudka – fitness trenér. V sobotu dopoledne jsme pro vás připravili protažení po náročné páteční párty a odpoledne se těšte na další dávku endorfinu v podání dalšího aktivního cvičení. Přijďte k nám do fitness zóny pro nové zážitky.

www.formfactory.cz