• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • VÝBORNÁ, ZDRAVÁ A VYDATNÁ SNÍDANĚ

VÝBORNÁ, ZDRAVÁ A VYDATNÁ SNÍDANĚ

VÝBORNÁ, ZDRAVÁ A VYDATNÁ SNÍDANĚ PRO VŠECHNY NÁŠVŠTĚVNÍKY A ZÁVODNÍKY HIGHJUMPU 2023. Vymüslito se vrací na HIGHJUMP 2023! Již minulý rok jste měli možnost ochutnat naše pražené müsli, které jsme kombinovali s různými originálními recepty.

Co Vás na našem stánku čeká? Budete mít možnost ochutnat všechny druhy praženého müsli, Oříškové, Perníkové, Arašídové, Rozinkové, Mandlové, Kokosové a Bezlepkové!

RECEPTY:
Tvarohová miska je ideální pro studenou a svěží snídani. Pražené müsli si můžete u nás dát s Jogurtem, mlékem, tvarohem a kombinovat to s domácí čokoládou, burákovým máslem, Lotus pomazánkou a nechybí výběr čerstvého ovoce.
Sladký domácí máslový toust s Vymüslito + Kombinace Tvarohu a ovoce (Borůvky/jahody/Meruňky/jablko) + pražené müsli.
Lívance/Palačinky, ty se minulý rok velmi osvědčili. Tentokrát budete mít možnost ochutnat kombinaci Tvarohu s medem, čerstvého ovoce, Lotus pomazánky, domácí čokolády nebo rozmixovaný posyp praženého müsli.
NOVINKA: Oříškové a kokosové kuličky z praženého müsli. Pozor, přijďte nás navštívit co nejdříve, bude jen omezené množství!
Pro ty kteří by chtěli i slanou verzi, tak máme připravené slané máslové tousty, které budeme zapékat s farmářskou šunkou, kvalitním sýrem a domácím dresingem.
Naše pražené müsli neobsahuje cukr, ale kvalitní ČESKÝ med! Nepřidáváme při výrobě müsli žádné konzervanty, sladidla, náhražky, glutamáty nebo zvýrazňovače chuti a vůně.
MOC SE NA VÁS TĚŠÍME A PAMATUJTE, PO MÜSLI TO MYSLÍ!

www.vymuslito.cz