Represent Bike Air Show Desperados HIGHJUMP 2016

K High Jumpu neodmyslitelně patří kromě party, krásných holek a drsných chlápků také sport a adrenalin! Jako bonus k hlavnímu závodu ve skocích do vody z obřích výšek, jsme přichystali ve spolupráci z pražskou značkou Represent také parádní REPRESENT BIKE AIR SHOW! Na mobilním funboxu se Ti představí přední domácí BMX a MTB jezdci, pod vedením ostříleného mazáka a Represent team ridera Tomáše Řandy. Uvidíš triky přes hlavu a to jak backflipy, tak i frontflipy! Kluci mají ve svém repertoáru nepřeberné množství neuvěřitelných kousků a už teď se těší, až Ti je všechny předvedou. Takže se připrav na maximální adrenalinový zážitek, který tě zaručeně přivede do varu!

A to ještě není zdaleka všechno! Jako special guest se na REPRESENT BIKE AIR SHOW předvede také australská vycházející hvězda BMX, Matty Ballis! Chlapík řádí na svém BMX jak smyslů zbavený a sází jedno peklo za druhým! Kdo neviděl, neuvěří!

Tak přijď si zařvat, zafandit a povzbudit naše ridery k co nejlepším výkonům! Tvoje podpora nezůstane bez odezvy, díky Representu budou vzduchem létat kromě riderů také trenky, stačí nějaké chytit!