PRIMA COOL zóna

DJové, chill zona a mejdan až do rána. To je Prima Cool Zóna na letošním High Jumpu

Ani letos nebude v lomu v Hřiměždicích chybět zóna Prima Cool. Pravý CoolLife boudu mít možnost návštěvníci zažít u djské stage přímo za skokanským můstkem. Tam se představí přední čeští djs a zahraniční headliner, dj a producent Markee Ledge, který stojí za vznikem legendárních Kosheen. Kromě něj se v lineupu objeví například dj Akvamen, Forrest Pine, djska Madelaine a Lillou nebo Jorgos. Party roku se v Prima Cool zóně rozjede v rámci páteční i sobotní afterparty.

Již 23. ročník akce High Jump pomalu, ale jistě připravuje areál ke svému konání. Voda v lomu je krásně čistá, na skokanské platformě již trénují skokani a skokanky. Legendární akce v hřiměždickém lomu otevře brány 5. a 6 srpna. Již pravidelnou součástí akce je zóna Prima Cool. Chill zóna, možnost nabíjení mobilních telefonů nebo fotbálková herna. Kromě toho ale čeká na návštěvníky hudební stage, kterou budou mít pod palcem přední čeští djs.

Headlinerem programu je britský dja producent Markee Ledge. Ten stojí za vznikem legendární skupiny Kosheen. Markee odstartoval svou hudební kariéru v polovině 90. let a brzy se stal nedílnou součástí bristolské drum & bass scény, na které vystupoval pod jménem Substance. Markee & Decoder se záhy vyčlenili z DnB spektra a dosáhli neuvěřitelného úspěchu pod názvem Kosheen.

Dalším vystupujícím je dj Akvamen. Patří mezi nejvytíženější české dje. Žádná pořádná party v Praze a okolí nemůže být bez něj. Od Akvamena můžete očekávat mix mezi žánry hip hopu, urban music, gheto funk. Prostě energie za gramcema jak se patří.

Zajímavým jménem je také djka Madelaine. V současné době jí najdete na line-upech předních tuzemských festivalů i parties. Magda patří mezi české top djs žánru house, tech house a progressive. Na High Jumpu vystoupí po boku dje Schwinga.

Dalšími zástupci rovného beatu jsou Lillou a Petr K. Pražští zástupci house a deep house scény. DJka Lillou patří mezi základní kameny české house music scény. Za djský mix pult se poprvé postavila v roce 1999. Od té doby se postupně propracovala mezi top tuzemské dje taneční hudby. Mezi žánry, které od ní můžete slyšet jsou různé odnože house music, především pak deep house. Pravidelně vystupuje v klubech Wildt, Vlkova 26, Jilská 22 nebo Chapeau Rouge. Na otázku „Co je v její djské kariéře důležité?“ odpovídá: „Důležitá je zábava“. A to od ní čekejte i v Hřiměždicích.