• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • Dánská repre dorazí na HIGHJUMP 2023

Dánská repre dorazí na HIGHJUMP 2023

Představuje část nejlepších Dánských reprezentantů, kteří dorazí na Highjump. Poprvé přijeli v roce 2021 a hned brali bednu v několika kategoriích.

Jako první, dovolte, abychom vám představili Anniku „BB“ Bornenusch. Tato dívka je místně známá jako ‚The dánská šampionka všeho‘ kvůli jejím četným zlatým medailím ve skoku do výšky,  snowboardovém big airu, blobbingu atd. V roce 2021 na HighJumpu vyhrála dámskou kategorii. A i když jí většina lidí říká „BB“, nikdo si není úplně jistý, co ta zkratka znamená.

Dalším, na koho se můžete těšit, je Mads Søndergaard! Nenechte se zmást – i když si ho lze snadno splést s „dlouhovlasým neslušným hipísákem“, ve skutečnosti se letos sprchoval minimálně dvakrát. Jeho styl skoků spočívá v tom, že hodně mluví na plošině a pak většin času neskáče-netrénuje a jde místo toho na pivo. Přesto se loni dokázal umístit na 4. místě!!

A v neposlední řadě vítěz královské disciplíny HighJump 2021 Jonas Madsen! Jonas se stal prvním dánským šampionem v highdivingu s úžasným trojitým saltem vzad  v roce 2020. Když byl požádán, aby se popsal, řekl: „Řídím těžká nákladní auta, zvedám těžké váhy a jím těžké durumy“.

Pojďme se tedy společně těšit na to, co si pro nás tito pohodáři (a zbytek dánské skupiny) letos na HighJump připraví!