Sluchátka CONNECT IT

Sluchátka CONNECT IT True Wireless HYPER-BASE Ed. 2 Black
Hitem poslední doby jsou zcela bezdrátové špunty. Máte rádi volnost pohybu bez kabelu? Pak jsou sluchátka CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black stvořená právě pro vás. Zamilujete si je nejen díky jejich vkusnému designu v černém provedení, ale i kvůli dlouhé výdrži baterie.

Jednoduše jsou vyvinuta pro všechny, kteří nechtějí dělat kompromisy mezi kvalitou hudby a skutečně bezdrátovou technologií. Připojení k telefonu či jinému zařízení je možné uskutečnit pomocí moderní bezdrátové technologie Bluetooth.

Sluchátka CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black vydrží na jedno nabití přehrávat hudbu až 5 hodin. Disponují rovněž stylovým nabíjecím pouzdrem, které nabízí možnost magnetického nabíjení a zároveň slouží jako powerbanka. Sluchátka stačí připnout k pouzdru pomocí integrovaných magnetů a po nabití je jednoduše vyndat. Výdrž přehrávání za použití dobíjecího pouzdra je krásných 25 hodin. O stavu baterie vás přehledně informuje LED dioda umístěná na těle sluchátek. Samotné pouzdro je nabíjeno klasickým micro USB kabelem.