• Home
  • /
  • Kapela
  • /
  • První vlna hudebního programu HJ 2023

První vlna hudebního programu HJ 2023

Kdo zahraje na letošním High Jumpu? Těšit se můžete na špičku rapové scény.

Dlouho jsme vás napínali, ale konečně bychom vám rádi představili první vlnu hudebního programu letošního High Jumpu. V pátek a sobotu (4.-5.8.2023) se na několika stagích představí zásadní jména naší rapové a hip hopové scény.

Páteční noc se ponese v duchu Addict rave. Legendární klubová noc se představí ve svém open air provedení pod vedením samotného zakladatele party dje a producenta NobodyListena. Ten se představí v samostatném djském setu, ale také ve speciální show s raperem Nik Tendem ze stáje Milion+. spolu s nimi vystoupí oceňovaná partička 58G. Line up doplni Dj Kewu a ještě se můžete těšit na jedno jméno, které bude naším žolíkem:-).

Sobotní program na hlavním podiu bude patřit legendám české hip hopové scény. Na loňský vydařený koncert navážou už tradiční PSH. Dále pak raper Rest, který má za sebou vydání úspěšného alba. S kompletní kapelou dorazí Prago Union a aby toho nebylo málo tak z Jihlavy přijede partička Pio Squad.

Předprodej lístků na Ticketstream► https://www.ticketstream.cz/akce/highjump-23-123105

Na další stage se připravuje line up složený z aktuálních jména současné taneční elektronické hudby. Letos bude již klasický Highjump, bez omezení!