MOTO Centrum – xmotostore.cz

MOTO Centrum – xmotostore.cz , Jablonná č.71, Jablonná u Příbrami.
*** xmotostore.cz značka, kterou už znáte a to již od roku 2010.
Autorizovaný partner a oficiální prodej kvalitního zboží od zavedených firem, jako např. CFMOTO, Gladiator, CORVUS, JOURNEYMAN, BUFFLER, Gladiátor, KAYO – záruční i pozáruční servis. Také máme v nabídce čtyřkolky Linhai, TGB, ACCESS, …………….

K strojům u nás zakoupeným, nabízíme kvalitní následný servis, již při prodeji Vám čtyřkolku vybavíme základní výbavou, nářadí, lékárnu, vestu a tím nebudete nic následně shánět, a řešit. Další výhodou je u nás široká nabídka moto příslušenství a doplňků a to jak ke čtyřkolkám. Výhody nekončí, protože se o své zákazníky staráme, poskytujeme po prodejní poradenství na dálku, je lepší když se máte koho zeptat.

Záruční servis, údržbové kontroly, konzultace. Prostě Vás v tom nenecháme. Dokonce poskytujeme i možnost, službu dopravy Vašeho stroje, tak jako po té kdy čtyřkolku, motorku, skůtr, vozík, koupíte, k Vám domů to dovezeme, máte možnost si domluvit dopravu stroje, na servis a ze servisu zpět. Jsme tu pro Vás. S námi je to jednoduší. Moto obchod jak má být.

Jistota profesionálního přístupu a odbornosti v oboru a přes desítku let praxe, zkušeností a dobrého jména.

Děláme to jinak, …….
Děláme to jinak, a máme tisíce spokojených zákazníků.

Tým MOTO Centrum xmotostore.cz