• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • Je to tady. Startuje COOL HIGHJUMP TOUR

Je to tady. Startuje COOL HIGHJUMP TOUR

Mysleli jste si, že se letos nedočkáte Highjump atmosféry? Chyba! S našim partnerem Primou COOL jsme připravili serii tří zastávek na vybraných místech po republice, kde se zastavíme a předvedeme skokanskou show. Můžete se na nás těšit v Havířově, Ústí nad Labem a Českých Budějovicích. Současně hledáme skryté talenty. Nejtalentovanějšího COOL jumpera – skokana – pošle Prima COOL v příštím roce na týdenní HIGHJUMP kemp a zajistí mu účast v největším českém skokanském závodu v Hřiměždicích v roce 2021. Na závěr kvalifikační série čeká fanoušky i skokany epické překvapení grand finále PRAHA!!!

Kvalifikační série se skládá z celkem tří zastávek po České republice. Poprvé se skokani předvedou 5. srpna na koupališti v Havířově, následně bude možnost se předvést 12. srpna na koupališti v Ústí nad Labem a třetím místem kvalifikačního závodu bude 19. srpna Sportovní areál České Vrbné v Českých Budějovicích. Na každé zastávce čeká fanoušky také exhibice profesionálních skokanů, široký doprovodný program, našláplá hudba v podání oblíbeného DJ Frikyho i následná afterparty. O špičkovou úroveň a profesionální zázemí se postará zkušený tým HIGHJUMPu a Prima COOL, která se také postará o mediální podporu.

„Na závěr celé závodní série připravujeme s HIGHJUMPem překvapení, které bude mimořádným zážitkem jak pro skokany, tak i pro fanoušky tohoto nejstaršího extrémního sportu světa. A Prima COOL u toho samozřejmě nesmí chybět. Exhibice budeme streamovat na sociálních sítích a sestřih toho nejlepšího nabídneme divákům ve vysílání Prima COOL,“ říká marketingový ředitel skupiny Prima Aleš Pýcha.

COOL HIGHJUMP TOUR je pomyslnou náhradou za tradiční závody HIGHJUMP, které se konají každý rok v lomu Hřiměždice a které měly letos pokračovat 21. ročníkem. Na návštěvníky letošní náhradní tour čeká zajímavá skokanská show v podání highdiverů známých z hřiměždického závodu i bohatý doprovodný program – hudební vystoupení, chillout zóna a mnoho dalšího.

ZASTÁVKY COOL HIGHJUMP TOUR 2020