HIGHJUMP 2021 – Program

Pátek 30.7.2021

HIGHJUMP

12:00 Otevření areálu
13:00 Akreditace závodníků do 15:00
14:30 Trénink pro skokany
15:00 Ukončení akreditace závodníků !!
15:00 Exhibice Placáky X-Diving
SHOW Jetboard
15:30 Závody 12 m kvalifikace (2 skoky)
Exhibice #Meisterštyk 16 m
17:30 Highjump Air Bag Show
18:00 SHOW Flyboard

 

JÄGERMEISTER Zona

13:00 – 15:00 DJ
15:00 – 19:00 DJ Akvamen + DJ
19:00 – 20:30 Smack DJ set
20:30 – 22:00 NobodyListen
22:00 – 01:00 Ukončení hudební produkce ve 22 hod.
Stánky a bary zůstávají otevřené do 01 hod.

Sobota 31.7.2021

HIGHJUMP

11:30 SHOW Jetboard
12:00 Finále 12 m (2 skoky)
14:00 Závody Houpačka (2 skoky)
16:00 Finále #Meisterštyk 16 m (2 skoky)
Exhibice Placáky X-Diving
17:00 SHOW Flyboard + Jetboard
18:30 Vyhlášení vítězů (u skoku)
22:20 Noční překvapení Petra Civína v lomu

 

JÄGERMEISTER Zona

11:00 – 14:00 TBA
14:00 – 17:30 DJ Friky + DJ Ramel
17:30 – 18:30 Indy + LA4
18:30 – 19:30 DJ Ramel
19:30 – 20:30 Sharlota + Refew
21:00 – 22:00 Prago Union
22:00 – 01:00 Ukončení hudební produkce ve 22 hod.
Stánky a bary zůstávají otevřené do 01 hod.

Změna programu vyhrazena!

Prosíme všechny, aby dbali zvýšené pozornosti ve večerních hodinách při pohybu kolem lomu. Ve večerních hodinách je přísný zákaz koupání a skákání do lomu.


Doprovodný program

CANNABROS CBD ZONA

Je dost možné, že jste již zaznamenali fenomén současné doby a tím je léčivé CBD. Díky partnerovi Cannabros budete mít možnost se seznámit s léčivými účinky tohoto přírodního zázraku, který v současné době užívají vrcholoví sportovci po celém světě. V jejich odpočinkové zóně budete mít možnost posedět, poslechnout djs jako Smack, Petr K, Formi, Jesus a hlavně si prostě odpočinout a užít fajn den u vody. K dispozici bude také Barber Shop a Tatoo studio, fotbálky soutěže a další vylomeniny. Takže z letošního Highjumpu s novou kérkou a šik účesem ve velký pohodě.

Splashdiving show by X-Diving Team

Bez nadsázky asi největší blázni, které v Hřiměždicích můžete vidět. Jedni z nejvýraznějších představitelů takzvaného splash divingu na světě. Skoky stylových placáků z extrémních výšek berou dech. Šéfem celého teamu je Christian Elvis Guth, který je držitelem světového rekordu skoku splash z výšky 43 metrů. Společně s ním přijedou do lomu další splashdiveři.

Indy + LA4, NobodyListen, Prago Union nebo Sharlota & Refew

Ani letos nebude u lomu chybět hudba. Můžete se těšit na vystoupení djs a vybraných raperů. V sobotu zahrají například Indy + LA4, Prago Union a Sharlota & Refew + special guest z Blackwood labelu . Z Djs půjde NobodyListen, Smacka, Frikyho, Petra K, Akvamena, Formiho nebo Jesuse. Další jména budeme doplňovat. V minulých letech bylo zvykem, že během denního skokanského programu neprobíhal žádný hudební. To bude letos trochu jinak, protože djs, kteří budou vystupovat u lomu budou hrát také v zóně u Jägermeister baru a to po celý den až do 22:00 hodin.

Flyboard SHOW

Ani na dvacátém ročníku Highjumpu nebude chybět show ve flyboardingu. Poměrně nový sport, při kterém se borci díky flyboardu vznášejí několik metrů nad vodní hladinu, se již stal součástí Highjumpu. V minulých letech jsme mohli vidět přední české flyboardisty předvádět svoje triky. Petr Civín je jeden z nejlepších flyboardistů v Evropě. Má za sebou mnoho účastí na mezinárodních závodech po celém světě, kde poměřil síly se světovou elitou. Petr je dokonce vícemistrem Evropy a na světovém šampionátu skončil na pěkném čtvrtém místě.

JetBoard SHOW

JetBoard: Motorizované prkno z Česka, které posouvá vodní sporty na novou úroveň. Že nevíš o co jde? Tak na Highjumpu ti to předvede jeden z nejlepších borců na tomto náčiní Maylow Silver. A že tohohle borce baví skákat a né jezdit rovně, určitě pochopíš. Prostě Maylow posouvá JetBoard na novou úrověň.

AIR BAG skoky do nafukovacího pytle

Chceš si zkusit HIGHJUMP, ale bojíš se placáka do vody? Air Bag ti letos opět přináší možnost zažít volný pád, a to hned z několika výškových úrovní. Tak přijď překonat svůj strach z výšek a zažít příval adrenalinu. Bezpečně! Výškové úrovně: 6 m veřejnost, 10 m veřejnost, 14 m skokané (exhibice).

PRIMA COOL CHILL ZONA a BREAKIN SHOW

I letos si budete mít možnost v lomu odpočinout ve vymazlený chill zoně, kterou připravuje Prima Cool. Kromě lehátek, sedaček a stolních fotbálků se těšte na breakingové workshopy a exhibici v podání Prague Breakin School a zkušeného tanečníka Honzy Pentifulla. Ten patří v České republice mezi absolutní špičku a do Hřiměždic si přiveze svoje kolegy. Po celý den v sobotu si budete mít možnost zatancovat na profi tanečním parketu a určitě dojde i na exhibici profíků. Takže se těšte na obtížné moves od těch nejlepších u nás.

JÄGERMEISTER BAR a DJ Zona

Jägermeister se po krátké odmlce vrací na Highjump. Staří známý parťáci jsou opět spolu. Ice Cold Jägermeister dostanete na profi baru za skokem a po celou dobu vám budou hrát djs nejen u lomu ale také přímo u baru, kde budete mít možnost tančit po celý den. Těšte se na super letní pohodu tak, jak ji zažijete jenom na Highjumpu.

REPRESENT trička

Už netrpělivě čekáš na novou kolekci pro letošní ročník High Jump? Teď přišla Tvá chvíle, nový kousky z kolekce Represent High Jump LIMITED jsou právě online! Letos jsme si pro Tebe připravili design s tradičním melounem – pohodlný triko pro kluky a sexy tílko pro holky.

Trička REPRESENT bude možné koupit i na místě a to včetně triček ze starších kolekcí.

O kolekce pro High Jump se tradičně stará česká značka Represent, která je jasným parťákem každýho ročníku. Určitě během tour de lom narazíš na jejich stánek, kde si můžeš všechno důkladně prohlédnout, vyzkoušet a pořídit parádní vzpomínku na letošní ročník nebo doplnit sbírku ročníků minulých.

Chceš se na HIGHJUMP vybavit dopředu? Není problém – mrkni na Represhop.eu a vyber si svůj ideální kousek už dneska.

Paddleboard půjčovna by Templestore

Nejkrásnější pohled na svět je z vodní hladiny lomu v Hřiměždicích. I proto jsme spolu s partmerem Templestore.cz připravili půjčovnu paddleboardů. Ty si budete mít možnost zapůjčit u vstupu do vody, takže plavky s sebou.

Z HIGHJUMPU bez promile – Magdaléna o.p.s.

Návštěvníci HIGHJUMPU si i v letošním roce mohou nechat změřit hladinu zbytkového alkoholu z dechu u stánku terénního programu Centra adiktologických služeb Magdaléna Příbram.
Měření alkoholu bude zdarma. Návštěvníci zaplatí pouze desetikorunový poplatek za náustek, který si mohou schovat na opakované použití. Kromě alkoholtesteru budou terénní pracovníci rozdávat propagační materiály a prezervativy, poskytovat poradenství v oblasti drogové problematiky, v sociálně-právní a zdravotní oblasti.
Měřit hladinu alkoholu z dechu budeme v sobotu 31.7. a v neděli 1.8. v časech od 8:00 do 15:00 hodin.
Více info na: http://magdalena-ops.eu/cz

Jídlo

Každý rok se snaží organizátoři domluvit do lomu kvalitní a zásobené občerstvení různých charakterů. Ve vybraných stáncích a foodtruckech ochutnáte burgery, mexickou, vietnamskou a thajskou kuchyni, trhané maso a mnoho dalšího. K tomu, aby měl člověk pohodu na Highjumpu, je nutné dobré jídlo a toho bude dostatek.


Vstup do areálu bude podmíněn aktuálními protiepidemickými opatřeními vlády ČR.

U vstupu do areálu se bude možné nechat otestovat neinvazivní metodou ze slin (plivací test), kde je znám výsledek do pár minut. Zde bude možné zakoupit respirátory.

Připravte si prosím písemné potvrzení o splnění jedné ze tří podmínek TON (test/očkování/prodělání nemoci) pro případnou kontrolu z hygieny:

  • negativní laboratorní POC antigenní test ne starší než 72 hodin
  • negativní PCR test ne starší než 7 dní (u dětí do 6 let není testování požadováno)
  • do 90 dní od prodělaného onemocnění Covid-19
  • provedené očkování proti covidu-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní. (Pozor první očkování u dvoudávkových vakcín již nepostačuje!)