• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • #Meisterštyk skok z 16 metrů na letošním Highjumpu

#Meisterštyk skok z 16 metrů na letošním Highjumpu

Dlouho se čekalo, než se v lomu v Hřiměždicích bude opět skákat do vody z extrémních výšek. V rámci letošního ročníku, který se uskuteční v termínu 30. a 31. 7. se v královské disciplíně #Meisterštyk 16 metrů contest představí nejen česká, ale také evropská skokanská elita. Mezi ty nejzásadnější jména bude patřit například světový rekordman ve skoku do vody Švýcar Laso Schaller nebo německý reprezentant Jan Wilko. Českými želízky v ohni budou například Denis Vantuch. Na Highjump se vrací po krátké pauze Jägermeister, který loví Meisterštyky, a tak nesmí chybět ani při skocích z šestnácti metrů.

Jägermeister si na Highjump připravil vlastní bar s DJs, kteří budou bavit návštěvníky v rámci denního programu v lomu. Konkrétně půjde o Prago Union, NobodyListen, Indyho a LA4 a další zajímavá jména. Nebude chybět tedy Jägermeister -18 Ice Cold.

Ze skokanské věže vysoké 16 metrů nad vodní hladinou se budou vrhat skokani a skokanky z několika zemí Evropy. Zajímavá bude také exhibice ve splashdivingu, tedy skoků stylových placáků. Meisteři obou disciplín za podpory Jägermeister.

Highjump se do Hřiměždic vrací po dvouleté přestávce. Ta byla zapříčiněna zavedenými opatřeními vlády České republiky. Letos se bude Highjump konat ve formě Limited edition. Do areálu lomu bude vpuštěno maximálně 2000 osob. Ti se budou bavit skoky do vody a dalším doprovodným program.

Hudební párty, na kterou jsou všichni na Highjumpu zvyklí, proběhne formou daylight, tedy přes den. „Navazujeme na celosvětový trend, kdy jsou hudební party pořádány přes den. Těšíme se na djské sety a koncerty v našem lomu,“ říkají pořadatelé akce.

Pro lístky si skoč na 👇👇👇👇

https://www.ticketstream.cz/akce/highjump-2021-limited-edition-144543

💥💥Kdo dřív objedná ten jede ‼‼