Program letošního Highjumpu

Letošní Highjump v Hřiměždicích bude tak trochu jiný než předchozí ročníky. Pro návštěvníky bude ale přichystáno dostatek zábavy a doprovodného programu. V kombinaci s tím, že na akci bude maximálně 2000 osob pak půjde o větší komfort. Na co se tedy kromě skoku z 12 a #Meisterštyk 16 metrů můžete těšit?

Splashdiving show by X-Diving Team

Bez nadsázky asi největší blázni, které v Hřiměždicích můžete vidět. Jedni z nejvýraznějších představitelů takzvaného splash divingu na světě. Skoky stylových placáků z extrémních výšek berou dech. Šéfem celého teamu je Christian Elvis Guth, který je držitelem světového rekordu skoku splash z výšky 43 metrů. Společně s ním přijedou do lomu další splashdiveři.

Indy + LA4, NobodyListen, Prago Union nebo Sharlota & Refew

Ani letos nebude u lomu chybět hudba. Můžete se těšit na vystoupení djs a vybraných raperů. V sobotu zahrají například Indy + LA4, Prago Union a Sharlota & Refew + special guest z Blackwood labelu . Z Djs půjde NobodyListen, Smacka, Frikyho, Petra K, Akvamena, Formiho nebo Jesuse. Další jména budeme doplňovat. V minulých letech bylo zvykem, že během denního skokanského programu neprobíhal žádný hudební. To bude letos trochu jinak, protože djs, kteří budou vystupovat u lomu budou hrát také v zóně u Jägermeister baru a to po celý den až do 22:00 hodin.

AIR BAG skoky do nafukovacího pytle

Chceš si zkusit HIGHJUMP, ale bojíš se placáka do vody? Air Bag ti letos opět přináší možnost zažít volný pád, a to hned z několika výškových úrovní. Tak přijď překonat svůj strach z výšek a zažít příval adrenalinu. Bezpečně! Výškové úrovně: 6 m veřejnost, 10 m veřejnost, 14 m skokané (exhibice).

PRIMA COOL CHILL ZONA a BREAKIN SHOW

I letos si budete mít možnost v lomu odpočinout ve vymazlený chill zoně, kterou připravuje Prima Cool. Kromě lehátek, sedaček a stolních fotbálků se těšte na breakingové workshopy a exhibici v podání Prague Breakin School a zkušeného tanečníka Honzy Pentifulla. Ten patří v České republice mezi absolutní špičku a do Hřiměždic si přiveze svoje kolegy. Po celý den v sobotu si budete mít možnost zatancovat na profi tanečním parketu a určitě dojde i na exhibici profíků. Takže se těšte na obtížné moves od těch nejlepších u nás.

JÄGERMEISTER BAR a DJ Zona

Jägermeister se po krátké odmlce vrací na Highjump. Staří známý parťáci jsou opět spolu. Ice Cold Jägermeister dostanete na profi baru za skokem a po celou dobu vám budou hrát djs nejen u lomu ale také přímo u baru, kde budete mít možnost tančit po celý den. Těšte se na super letní pohodu tak, jak ji zažijete jenom na Highjumpu.

CANNABROS CBD ZONA

Je dost možné, že jste již zaznamenali fenomén současné doby a tím je léčivé CBD. Díky partnerovi Cannabros budete mít možnost se seznámit s léčivými účinky tohoto přírodního zázraku, který v současné době užívají vrcholoví sportovci po celém světě. V jejich odpočinkové zóně budete mít možnost posedět, poslechnout djs jako Smack, Petr K, Formi, Jesus a hlavně si prostě odpočinout a užít fajn den u vody. K dispozici bude také Barber Shop a Tatoo studio, fotbálky soutěže a další vylomeniny. Takže z letošního Highjumpu s novou kérkou a šik účesem ve velký pohodě.

Paddleboard půjčovna by Templestore

Nejkrásnější pohled na svět je z vodní hladiny lomu v Hřiměždicích. I proto jsme spolu s partmerem Templestore.cz připravili půjčovnu paddleboardů. Ty si budete mít možnost zapůjčit u vstupu do vody, takže plavky s sebou.

Další doprovodný program budeme i nadále doplňovat.

Pro lístky si skoč na 👇👇👇👇

https://www.ticketstream.cz/akce/highjump-2021-limited-edition-144543

💥💥Kdo dřív objedná ten jede ‼‼